Om Toppturgutane

Toppturgutane er en turglad gjeng. Opprinnelsen til Toppturgutane er Lofoten Folkehøgskole, der vi alle gikk skoleåret 2011/2012. Vi er kjempeglade i å gå på tur og vi liker å formidle disse turene. Kanskje vi til og med kan oppmuntre flere mennesker til å bli like gira som oss. Hovedaktiviteten er fjelling – klatring, ski, fisking, buldring og brevandring.

Ørjan Grefstad:
Ørjan er fra et sted i nærheten av Sandnes. For noen år siden ble han bitt av klatrebasillen, og har siden hengt i en vegg eller begitt seg ut på kortere og lengre turer. Er det noen som alltid blir med på tur er det Ørjan.

Ørjan Aall:
Ørjan er en staut kar fra Leikanger. Han har mest muskelmasse av gutane og får bicepsen til å pulsere i takt med puddersvingene nedover fjellsiden. Det gir en fantstisk effekt med høy fart, god stil og snøføyk fykende etter seg. Ørjan kan en del om ski og har tatt masteroppgave på bruktmarknaden på friflyt.no. Skistallen blir ofte byttet ut og veksler mellom rando og telemark. Med sin dype, sexy Leikanger-dialekt guider Ørjan turister over Jostedalsbreen om sommeren. Folk får fort sansen for den sjarmerende karismaen og dialekten, men blir fort lei av den kverulerende diskusjonsevnen og de flere og flere dead-baby vitsene. I den siste tiden har Ørjan oppdaget gleden med foto. På under et halvt år tok han nok en masteroppgave. Denne gangen i kamera og objektiv, etter uttalige tunge studietimer på bruktmarknaden på foto.no. Ørjan er glad i god mat og hygge…

Eirik Nøst Nedkvitne:
Eirik er oppvokst på Kolsås, og har med dette blitt født inn i klatringen. Eirik har drevet med fjelling hele livet, men ser flere og flere muligheter hver gang han begir seg ut på noe. Han er ikke vanskelig å be, og blir ofte gira etter en halv overtalesesrunde.

Odd Andre Morken:
Odd Andre er gruppens bonde. Han er oppvokst på Lesja, og har med dette fjell på nesten alle sider. Odd Andre er derfor en erfaren og allsidig skikjører, som takler alle forhold. I høst har han også utviklet seg til å bli en habil klatrer.

Harald Vedø Tveit:
Harald er fra Karmøy, og har bedrevet litt av det meste. Hans første møte med Lofoten var sommeren før resten av oss, da han var på klatrekurs med Nordnorsk Klatreskole. Han er alltid med på nye ting, og sprer mye glede og humør.

Norunn Øyen:
Norunn er fra Asker. Hun har hele livet vært mye på tur, men det er først de senere årene at hun har fått øynene opp for litt brattere turer. Hun har holdt på med sportsklatring mange år, og har også kommet godt i gang med skikkelig tradklatring her oppe.

ME ER TOPPTURGUTANE!

Én kommentar på “Om Toppturgutane

 1. Hej!
  Vi kommer från Holland och ska gå till Lofoten en vecka startar 15e April. Super spännande för oss, för att vi har hört så mycket kul om Lofoten!
  Vi ä ett gäng av 6 killar som gör splitboarding och lite klettring in Alperna, som är ca. 10 timar körning från Amsterdam. 1 kile kommer från Finland, där bo han på vintrarna. Vi har bokat guide Seth Hobby, kanske känner ni honom? (vet ej, men tror att Lofoten är lite…..)

  Anyway, jag mejla er för att få mer kontakt med någon som vet mer om Lofoten, bästa rides (ok, vir har en guide, men ändå), bästa bar (drinks är super billig uppe i Norr, hrhrrrr) och bästa allt.

  Kul om jag får reaktion,

  mvh
  Dennis van Vlaanderen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s